اسید استئاریک

توضیحات

اسید استئاریک (به انگلیسی : Stearic acid) ، ترکیبی مومی شکل ، جامد با زنجیره طولانی است ، که به طور گسترده در تهیه و ساخت شمع ، پلاستیک ، مکمل های غذایی ، مواد آرایشی و پاستیل های روغنی استفاده می شود. این ماده به طور طبیعی در آووکادو و خاک شیر یافت می شود. بدین جهت لازم و ضروری که با این ماده ، کاربردها و موارد استفاده ، قیمت خرید و فروش آن و …. بیشتر آشنا شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر همراه نگین تجارت شرق بمانید.

خرید اسید استئاریک

مجموعه نگین تجارت شرق ، وارد کننده مواد اولیه شیمیایی صنعتی از تمامی برند های روز دنیا است. قیمت محصول عرضه شده توسط این شرکت نسبت به قیمت بازار بسیار پایین تر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه خرید اکتادکانوئیک اسید ( Octadecanoic acid) با همکاران ما در واحد فروش در تماس باشید.

تلفن دفتر فروش : ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

موبایل و واتساپ : ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

فروش اسید استئاریک

جهت اطلاع از نحوه فروش اسید استئاروفانیک ، ثبت سفارش و واردات اسید استئاروفانیک ، با همکاران ما در واحد فروش مجموعه نگین تجارت شرق در تماس باشید.

تلفن نگین تجارت شرقتلفن : ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

قیمت اسید استئاریک

برای آگاهی از قیمت اسید استئاروفانیک (Stearic acid) با کارشناسان فروش نگین تجارت شرق در ارتباط باشید.

تلگرام نگین تجارت شرقموبایل و واتساپ : ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

شماره تماس واحد فروش مجموعه نگین تجارت شرق

تلفن دفتر فروش                                                  ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

 موبایل و واتساپ                                                 ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

اسید استئاریک چیست؟

اسید استئاریک ، یک اسید آمینه با فرمول C18H36O2 و جرم مولکولی 284.484 گرم بر مول است. که به صورت مایعی سفید رنگ یا بی رنگ در محیط دیده می شود.

مزیت : ارزان ، غیر سمی ، سازگار با محیط زیست

خواص فیزیکی و شیمیایی این ماده شامل موارد زیر است.

  • *سایر اسامی : اسید استئاروفانیک ، ستیل استیک اسید ، اکتادکانوئیک اسید ، اسید استئاریک
  • *نام انگلیسی ماده : Stearic acid
  • *فرمول مولکولی : C18H36O2
  • *نام آیوپاک :  اکتادکانوئیک اسید
  • *چگالی : 0.847 گرم بر سانتیمتر مکعب در 70 درجه سانتیگراد
  • *نقطه ذوب : 70 درجه سانتیگراد
  • *نقطه جوش : 232 درجه سانتیگراد
  • *حلالیت : ستیل استیک اسید ، محلول در کلروفرم و اتر است. ولی در آب نامحلول است.

اسید استئاریک

ساختار مولکولی

ساختار اکتادکانوئیک اسید ، به شکل شاخه ای است که یک سر آن به گروه متیل و سر دیگر آن گروه کربوکسیل متصل است.

این مولکول متشکل از اتم های اکسیژن ، کربن و هیدروژن است.

انواع

اکتادکانوئیک اسید ، دارای دو نوع زیر است.

  • گرید کاسمتیک یا بهداشتی آرایشی
  •  رابر گرید

کاربرد

اسید استئاریک ، کاربرد فراوانی در مصارف زیر دارد.

*جهت سخت کردن صابون هایی که با روغن نباتی تولید می شوند ، به کار برده می شود.

*به عنوان یک ترکیب جدا کننده ، جهت تولید گچ های ریخته گری به کار برده می شود.

*غلظت پایین آن ، در صنایع غذایی به کار برده می شود.

*به عنوان روان کننده به کار برده می شود. (در طی فرایند تزریق به قالب و تحت فشار قرار دادن پودرهای سرامیکی استفاده می شود.)

*در تولید روان کننده ها استفاده می شود.

*در تولید پلاستیک به کار برده می شود.

*در پوشش های کارت های اعتباری استفاده می شوند.

*در تولید شمع استفاده می شود. این ماده ، موجب محکم شدن پارافین و افزایش ماندگاری شمع می شود.

*در مواد آرایشی و بهداشتی به کار برده می شود.

*به عنوان مانع روی فیلم استفاده می شود. (افزودن این ماده به سطح فیلم ، موجب افزایش دقت اجزای مکانیکی آن می شود. و مانع تغییر خواص سطحی آن می شود. و در نهایت موجب گسترش یا خزش آن می شود.)

*به عنوان سفت کننده آب نبات های درمانی استفاده می شود.

*به عنوان سخت کننده شکر ، شربت و قند به کار برده می شود.

*در تولید آب نبات های حاوی ویتامین سی به کار برده می شود. این آبنبات ها جهت درمان سرما خوردگی مورد استفاده قرار می گیرند.

*در نرم کننده های لاستیک به کار برده می شود.

*در تولید وسایل آتش بازی به کار برده می شود. اسید استاریک ، جهت پوشش دادن پودرهای فلزی همچون آهن و آلومینیوم استفاده می شود. استفاده از آن موجب افزایش ماندگاری این وسایل می شود.

*در کپسول های آتش فشانی به کار برده می شود.

*در سیستم‌های رهایش دارو به کار برده می شود.

*مانع اکسیدن شدن فلزات می شوند.

*در پوشش پودرهای فلزی به کار برده می شوند.

*جهت نرم کردن پارچه استفاده می شود. (این ماده ، از ترکیب اسید استئاریک با روغن کرچک به دست می آید)

*در ساخت دارو استفاده می شود.

*در تولید پودرهای سرامیکی به کار برده می شود.

اسید استئاریک در پوست

اکتادکانوئیک اسید ، به طور گسترده در محصولات آرایشی و بهداشتی پوست و مو ، مورد استفاده قرار می گیرد.

اکتادکانوئیک اسید ، در پاک کننده های پوستی استفاده می شود.

این ماده به مخلوط شدن آب و روغن کمک می کند.

محصولات حاوی اکتادکانوئیک اسید قابلیت نگهداری بالایی دارند.

اکتادکانوئیک اسید یک اسید طبیعی است ، بدین جهت می توانید با خیال راحت از آن در محصولات آرایشی استفاده کرد.

بسته بندی

اکتادکانوئیک اسید ، را در مکانی به دور از گرما ،حرارت ، رطوبت و مواد قلیایی ذخیره نمایید.

پرسش- پاسخ

مشتاقانه آماده پاسخگویی به سوالات غیرعلمی شما عزیزان هستیم. 

مشاوره رایگان 

آن را از کجا بخریم ؟

اسید استئاریک با کیفیت و مطابق با آنالیز را از نگین تجارت شرق تهیه کنید.

قیمت اسید استئاریک چقدر است ؟

قیمت به روز این ماده تجاری (اکتادکانوئیک اسید ) را از شماره 09126542314 بپرسید.

اسید استئاریک مضر است ؟

از آنجا که این ماده یک اسید طبیعی است. بنابراین نمی تواند مضر باشد.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.