مونو پروپیلن گلایکول

توضیحات محصول

نام ماده : مونو پروپیلن گلایکول

حداقل سفارش : یک بشکه

حداکثر : نامحدود

ارسال به تمامی نقاط ایران

توضیحات

مونو پروپیلن گلایکول چیست؟ مونو پروپیلن گلیکول (Propylene glycol) یا همان 1،2 پروپان دیول که با مخفف های PG یا MPG شناخته شده است. یک مولکول نسبتا کوچک با دو گروه هیدروکسیل است، که به صورت مایعی بی رنگ و بدون بو در محیط دیده می شود. این ترکیب از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید حاصل از فرآورده های نفتی تولید می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ماده شیمیایی تجاری ، خواص ، کاربرد ، عوارض ، قیمت خرید و فروش و .. همراه نگین تجارت شرق باشید.

آیا نیازمند مونو پروپیلن گلیکول (Propylene glycol) هستید ، ما این ماده را با بهترین کیفیت و قیمت برای کاربردهای شما ارائه می دهیم. فقط کافی است با ما ، نگین تجارت شرق در تماس باشید.

خرید مواد اولیه شیمیایی صنعتی خود را به ما ، مجموعه نگین تجارت شرق بسپارید.

جهت اطلاع از قیمت ، خرید و فروش مونو پروپیلن گلایکول (Propylene glycol) تماس بگیرید. 

تلفن نگین تجارت شرق

تلفن : ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲

 

تلگرام نگین تجارت شرقموبایل و واتساپ : ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

شماره تماس واحد فروش مجموعه نگین تجارت شرق

تلفن دفتر فروش                                               ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

موبایل و واتساپ                                               ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

خواص فیزیکی و شیمیایی

*گرید : خوراکی – صنعتی

*نام آیوپاک : propane-12-diol

*فرمول مولکولی : C3H8O2

*جرم مولکولی : 76.09 گرم بر مول

*دما ذوب : 59- درجه سلسیوس

*دما جوش : 188.2 درجه سلسیوس

*انحلال پذیری : با آب ، استون و کلروفرم قابل اختلال است.

*سایر اسامی : پروپیلن گلیکول، منو پروپیلن گلیکول، ۱،۲-دی هیدروکسی پروپان، ۱،۲-پروپان دی یول، متیل گلیکول و تری متیل گلیکول، PG ، MPG ، Propylene glycol

کاربرد

  • *صنایع غذایی مانند جوش شیرین
  • *در صنعت آبنبات سازی : جهت یکنواخت شدن طعم آن ها استفاده می شود.
  • *در الکل ها و ضدعفونی کننده استفاده می شود. ( پلی اتیلن گلیکول ، پروپیلن گلیکول و گلیسرین  تا حدودی می توانند از خشکی پوست جلوگیری کنند. )
  • *در ضدیخ ( افزودن این ماده به آب رادیاتور ، موجب کاهش نقطه انجماد می شود. )
  • *در موتور اتومبیل
  • *به عنوان حلال در عطرها و مواد نگهدارنده استفاده می شود.
  • *به عنوان امولسیون کننده
  • *به عنوان حلال در لوازم آرایشی استفاده می شود. به عنوان مثال کرم ها و ژل های اصلاح استفاده می شوند.
  • *به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می شود. زیرا دارای خاصیت ضد قارچی و ضد میکروبی است.

مونو پروپیلن گلایکول در صنایع غذایی

  • *به عنوان ماده آنتی کیک
  • *آنتی اکسیدان
  • *تقویت کننده خمیر
  • *ماده ناقل
  • *کمک پردازش
  • *نگهدارنده رطوبت
  • *تثبیت کننده و ضخیم کننده
  • *تقویت بافت

خطرات

*نشت : احتمال نشتی و ورود مونو پروپیلن گلایکول از بسته مواد غذایی به داخل بسته و مواد غذایی وجود دارد. اما ، این اده برای انسان خطرناک و مضر در نظر گرفته شده است.

*استنشاق : این ماده ، می تواند از طریق تنفس ، مواد آرایشی و دارو ها وارد بدن انسان شود. مطالعات حاکی از آن است که این ترکیب بعد از یک شبانه روز تجزیه و دفع می شود. اما قرار گیری مکرر و طولانی مدت در معرض آن باعث سوزش چشم ، بینی و پوست می شود. به طور کلی می توان گفت : عوارض خفیفی بر روی سلامتی انسان خواهد داشت.

*محیط زیست : در صورت ورود به محیط زیست ، به سرعت تجزیه می شود. و برای محیط زیست بی خطر تلقی می شود.

نکات ایمنی :

پوست و چشم : در صورت تماس این ماده با پوست و چشم ، سریعا محل تماس را با آب فراوان شست و شو دهید.

استنشاق : در صورت استنشاق آن ، سریعا به بیمارستان مراجعه نمایید.

ذخیره سازی و نگهداری 

مونو پروپیلن گلایکول ، را در جای خشک ، خنک و به دور از حرارت ، گرما و ترکیبات اکسیدکننده ، قلیاها و اسیدها نگهداری کنید.

مونو پروپیلن گلایکول سمی است ؟

این ماده تجاری ، یک ترکیب شیمیایی دوستدار محیط زیست و غیر سمی است.

پرسش – پاسخ 

پروپیلن گلیکول در چه مواردی استفاده می شود؟

جهت جذب آب اضافی و حفظ رطوبت در برخی داروها، لوازم آرایشی یا محصولات غذایی استفاده می شود.

*به عنوان حلال در صنعت رنگ

*به عنوان طعم دهنده در صنایع غذایی

*در صنعت پلاستیک

*در تولید دود مصنوعی و مه استفاده می شود.

آیا مونو پروپیلن گلایکول برای سلامتی  انسان مضر است؟

در سطوح سمی، پروپیلن گلیکول باعث تشنج و علائم عصبی شدید می شود. و در برخی موارد باعث حالت تهوع، سرگیجه و احساسات عجیب و غریب نیز می شود.

آیا پروپیلن گلیکول برای پوست بی خطر است؟

پروپیلن گلیکول موجب قرمزی پوست نمی شود. مگر در موارد خاص همچون آلرژی و قرار گیری طولانی مدت و مکرر در معرض آن

آیا پروپیلن گلیکول بی خطر است ؟

پروپیلن گلیکول توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) (FDA 2017) “به طور کلی ایمن شناخته شده است”.

آیا پروپیلن گلیکول حاوی الکل است؟

پروپیلن گلیکول الکلی است که آب را جذب کرده و با بسیاری از حلال ها کاملاً مخلوط می شود. در حالی که ممکن است پروپیلن گلیکول را به عنوان یک ترکیب آلی ببینید، اما این بدان معنا نیست که به طور طبیعی وجود دارد. اصطلاح ترکیب آلی به این واقعیت اشاره دارد که حاوی کربن است.

آیا پروپیلن گلیکول به طور طبیعی به دست می آید ؟

پروپیلن گلیکول یک مایع بی رنگ، تقریباً بی بو و شربتی است که از گاز طبیعی به دست می آید. از آنجایی که تولید این ماده بسیار ارزان تمام می شود. به یک ماده بسیار رایج برای بسیاری از محصولات تبدیل شده است.

آیا پروپیلن گلیکول سرطان زا است؟

احتمال ایجاد سرطان پروپیلن گلیکول چقدر است؟ وزارت بهداشت و خدمات انسانی (DHHS) ، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) و EPA پروپیلن گلیکول را جز دسته مواد سرطان زا طبقه بندی نمی کنند. مطالعات حیوانی سرطان زا بودن این ماده شیمیایی را نشان نداده است.

 

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.