گیلیسرین

توضیحات محصول 

نام ماده : گلیسرین | گلیسیرین

بسته بندی : بشکه

حداقل فروش : 1 بشکه

حداکثر فروش : نامحدود

ارسال : به سراسر ایران

گیلیسرین چیست ؟ گلیسرین (Glycerin) ، یک الکل سه عاملی که به صورت مایعی شفاف ، شیرین ، بی رنگ ، بی بو و چسبناک در محیط ظاهر می شود. و به علت دارا بودن پیوند هیدروژنی ، با هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود. و در دیگر حلال ها کم محلول است.

اشکال دارویی : این ماده تجاری (گیلیسیرین) ، به عنوان عوامل موضعی پوستی به کار برده می شود. و به دو صورت شیاف و لوسیون موجود است.

آیا نیازمند گلیسرین (Glycerin) هستید ، ما این ماده را با بهترین کیفیت و قیمت برای کاربردهای شما ارائه می دهیم. فقط کافی است با ما ، نگین تجارت شرق در تماس باشید.

خرید مواد اولیه شیمیایی صنعتی خود را به ما ، مجموعه نگین تجارت شرق بسپارید.

جهت اطلاع از قیمت ، خرید و فروش گیلیسرین (Glycerin) تماس بگیرید. 

تلفن نگین تجارت شرقتلفن : ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲

تلگرام نگین تجارت شرقموبایل و واتساپ : ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

فروش گلسرین – گیلیسرین – Glycerin

جهت اطلاع از نحوه فروش گلیسرین (Glycerin) ، ثبت سفارش و واردات Glycerin ، با همکاران ما در واحد فروش مجموعه نگین تجارت شرق در تماس باشید.

تلفن نگین تجارت شرقتلفن : ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

قیمت گلسرین – Glycerin

برای آگاهی از قیمت Glycerin با کارشناسان فروش نگین تجارت شرق در ارتباط باشید.

تلگرام نگین تجارت شرقموبایل و واتساپ : ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

شماره تماس واحد فروش مجموعه نگین تجارت شرق

تلفن دفتر فروش                                               ۳-۲۲۸۷۰۵۲۱-۰۲۱

موبایل و واتساپ                                               ۰۹۱۲۶۵۴۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۲۵۸۷۸۳۱ – ۰۹۱۹۸۰۲۴۴۳۲

ویژگی و خواص

*فرمول مولکولی : C3H5(OH)3

*حالت فیزیکی : به صورت مایعی بی رنگ ، زلال و بی بو در محیط ظاهر می شود.

*نقطه جوش : 554 فارنهایت در 760 میلی متر جیوه

*نقطه ذوب : 64 فارنهایت

*نقطه اشتعال : 320 فارنهایت

*چگالی : 1.261 در 68 فارنهایت

*حلالیت : این ماده تجاری با هر نسبتی در اتانول و آب حل می شود. ولی در حلال های آلی همچون اتر ، بنزن و کلروفرم حل نمی شود.

*سایر اسامی : glycerol ، glycerin ، Glycerine ، 1,2,3-Propanetriol ، گلیسرول ، گیلیسیرین

کاربرد و موارد مصرف

*داروسازی

*در تهیه لوسیون کرم های صورت (گلیسرول ، موجب حفظ رطوبت در سطح پوست می شود)

*صابون صورت (گلیسیرین قدرت بالایی در جذب رطوبت هوا دارد. از رو جهت از بین بردن خشکی دست ، به صابون ها افزوده می شوند)

*در محصولات آرایشی (گلیسرول ، موجب نرمی پوست می شود)

*به عنوان مواد منفجره

*در روغن کاری ابزار آلات فلزی

*صنایع غذایی

*تهیه و ساخت چسب و رزین

*صنعت چاپ

“صنایع هوایی

*سیستم های خنک کننده

*به شکل شیاف به عنوان ملین هیپراسموتیک و نرم کننده جهت پیش گیری از یبوست استفاده می شود.

موارد استفاده از گلیسرین

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود.
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد.
از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند.

صنایع غذایی  (صنعت غذا)

*به عنوان شیرین کننده مصنوعی در پخت و پز و در آبنبات سازی ها به کار برده می شود.

*به عنوان پرکننده در غذاهایی همچون کلوچه

*به عنوان عامل ضخیم کننده در نوشابه های الکلی

*امولسیفایر (به عنوان ماده واسطه)

*مرطوب کننده (به حفظ محصولات غذایی کمک می کند)

در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی

*در کرم های اصلاح ، مرطوب کننده ، شیر پاکن و آبرسان به کار برده می شود.

*در محصولات مراقبت مو

*صابون

*در محصولات پوست ، ناخن و مو (گیلسرین به عنوان ترمیم کننده و شاداب کننده پوست استفاده می شود)

داروسازی

گیلیسرین معمولاً به عنوان یک ملین اسمزی طبقه بندی می شود ، اما ممکن است از طریق اثرات تحریک کننده موضعی ، به صورت اضافی یا جایگزین عمل کند. و به عنوان داروی یبوست استفاده می شود. (شیاف گلیسیرین معمولاً در عرض 15 تا 30 دقیقه کار می کند.)

گلیسیرین یک تری هیدروکسی الکل با اثرات ادرار آور اسمزی موضعی و ملین است.این ماده ، اسمولالیته پلاسمای خون را بالا می برد و در نتیجه آب را از بافتها به مایع بینابینی و پلاسما خارج می کند. این عامل همچنین از بازجذب آب در لوله مجاور در کلیه جلوگیری می کند که منجر به افزایش دفع آب و سدیم و کاهش حجم خون می شود. گلیسیرین که از راه راست تجویز می شود ، با جذب آب به داخل راست روده ، اثر ملین هیپراسموتیک ایجاد می کند و در نتیجه یبوست را برطرف می کند. علاوه بر این ، گلیسیرین به عنوان حلال ، مرطوب کننده و عامل در آماده سازی های مختلف دارویی استفاده می شود.

*به عنوان عامل نگهدارنده قرص

*در ورم مغزی (به دلیل خاصیت جذب کنندگی رطوبت ، از گلیسیرین به منظور کم کردن فشار بیش از حد داخل جمجمه که به دلیل ورم مغزی بوجود آمده باشد ، به کار برده می شود.)

در درمان آلرژی

*در خمیردندان

*دهان شویه

*به عنوان طعم دهنده (جهت بهتر شدن طعم داروها استفاده می شود)

گلیسرین به علت غیر سمی بودن ، در داروها زیر استفاده می شود.

  • شربت سرفه
  • کپسول پزشکی
  • داروهای یبوست
  • آب سیاه
  • گشاد کننده رگ ها

خواص گلیسیرین برای پوست

*به عنوان حذف کننده چین و چروک (در کرم های دور چشم)
*به حفظ رطوبت پوست کمک می کند.
*به حفظ طراوت پوست کمک می کند.
*در درمان زبری پوست به کار برده می شود.
*به عنوان ضدعفونی کننده پوست
*در درمان مشکلات پوستی همچون اگزما به کار برده می شود.
*به عنوان پاک کننده صورت
*به عنوان روشن کننده پوست آرنج
*جهت از بین بردن جوش صورت استفاده می شود.

خواص گلیسیرین برای مو

*در درمان شوره سر

*مانع نازک شدن موها می شود.

*از شکنندگی مو جلوگیری می کند.

*در رشد موها (جهت پیشگیری از وزی و خشکی مو استفاده می شود)

نکته و هشدار : مصرف گیلیسرین در کاربردهای بالا حتما باید با نظر پزشک صورت گردد. 

خطرات و مضرات گیلیسرین

در صورت استفاده فراوان از گلیسرین ، عوارض زیر در فرد ظاهر می شود.

*دهیدراسیون پوست : موجب خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود.

*آلرژی : موجب خارش ، قرمزی و کهیر می شود.

*آکنه : مصرف فراوان آن باعث عفونت و آکنه می شود.

پرسش های پرتکرار

در زیر پاسخ سوالات شما عزیزان نوشته شده است. در صورتیکه سوال دیگری دارد برای من کامنت بگذارید. 
مشتاقانه آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستیم. 

آن را از کجا تهیه کنیم ؟

این ماده تجاری را می توان به راحتی در خواربارفروشی ها و داروخانه ها پیدا کنید. نوع گیاهی آن را می توان به طور معمول  در راهرو محصولات مراقبت از پوست یافت. از طرف دیگر، برخی از خواربارفروشی ها ممکن است گلیسیرین را در کنار روغن کرچک یا در راهروی کمک های اولیه در کنار چسب زخم ذخیره کنند. و در نهایت توصیه می کنیم ، گلسرین با کیفیت و تضمینی را از نگین تجارت شرق بخرید ، و خرید آن را به ما بسپارید.

قیمت گلیسرین با تاریخ 2022 چقدر است ؟

جهت اطلاع از قیمت آن را از شماره 09126542314 جویا شوید.

آیا گلیسیرین برای سلامتی مفید است؟

این ماده به علت توانایش در حفظ رطوبت ، می تواند برای پوست ، گوارش و بهبود عملکردهای ورزشی مناسب باشد. با این وجود هم به علت حساسیت های ایجاد شده در برخی از افراد توصیه می شود که قبل از استفاده از آن حتما با پزشک مشورت شود.

گلیسیرین در غذا چیست؟

گلیسیرین نوعی کربوهیدرات به نام الکل قند یا پلیول است. این ماده به طور طبیعی در غذاهای زیر یافت می شود.

  • آبجو
  • شراب
  • عسل
  • سرکه

این ماده به صورت تجاری از روغن و چربی ، یا از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته به دست می آید.

 

 

به این نوشته امتیاز دهید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.